Vincent van_de_Kerk_Leiden

'Kenmerkend voor mijn manier van werken is de persoonlijke en resultaat gerichte aanpak.'

 

Vincent van de Kerk (1976)
Kunst en cultuur heeft mij altijd al geboeid.
Het bezoeken van een galerie, museum of een Biënnale samen met vrienden is voor mij een vorm van ontspanning en een bron van inspiratie. Het werken in de culturele sector is dan ook een logische stap.

Van het Groninger Museum tot en met het Stedelijk Museum Schiedam
Na mijn studie aan de Reinwardt Academie, faculteit Museologie, ging ik in 2000 werken voor het Groninger Museum. Vooral de tentoonstelling van multi-talent Peter Greenaway waarvoor ik de marketing verzorgde, was een hoogtepunt. Daarna deed ik voor verschillende musea tot 2009 de marketing en was ik projectleider van tentoonstellingen.

Bureau BMM
Vanaf 2002 werkte ik ook op projectbasis voor Berns MuseumManagement mee aan diverse opdrachten. Dit varieert van assistent-projectleider tot adviseur bij het vooronderzoek naar de herhuisvesting voor Museum Jan Cunen en het begeleiden van de communicatiewerker bij Museum De Fundatie. Daarnaast was ik betrokken bij het opstellen van een toekomstplan voor Stedelijk Museum De Lakenhal in Leiden. En werkten we aan de fondsenwerving voor het Humanity House van het Nederlandse Rode Kruis. Berns MuseumManagement verkreeg de genoemde opdrachten.

Arte Quattro
Na bijna tien jaar werken in de culturele sector heb ik sinds begin 2009 een eigen bureau,
Arte Quattro. Cultureel & Museaal Projectbureau Van de Kerk. Afhankelijk van de opdracht werk ik daarnaast samen met andere professionals om turn-key opdrachten te realiseren.

Vooral het werken met verschillende mensen in allerlei organisaties is voor mij de uitdaging.
Door mijn flexibiliteit en het landelijk netwerk ben ik breed en overal inzetbaar. Kenmerkend voor mijn manier van werken is de persoonlijke en resultaat gerichte aanpak.

Op deze website vindt u meer informatie over de vier kernactiviteiten van Arte Quattro. Voor een kennismakinggesprek kunt u vrijblijvend contact opnemen.