nederland Sinds begin 2009 werk ik vanuit Arte Quattro freelance voor verschillende opdrachtgevers. Hieronder is een selectie van de verschillende werkzaamheden die door Arte Quattro is uitgevoerd. Het zijn zowel kort als langlopende projecten.

ProjectmanagementProjectmatigwerken met verschillende mensen spreekt mij het meest aan.
Zowel het proces als het resultaat is daarbij belangrijk.

Onlangs werd onderzoek gedaan naar de presentatie en exploitatie van de Middeleeuwse Kogge
en momenteel wordt onderzoek gedaan naar een Ervarium in het midden van het land.

Ook wordt het projectmanagement gedaan van een aantal tentoonstellingen voor KRANENBURGH in het kunstenaarsdorp Bergen in Noord-Holland van circa 1.000 m2. 

Marketing communicatie


Afgelopen jaren heb ik voor verschillende organisaties (zie links Ervaring) de PR en marketing gedaan. Hierdoor heb ik een uitgebreid landelijk netwerk opgebouwd.
Voor elk project wordt een vernieuwende strategie ontwikkeld (o.a. met Social Media).

FondsenwervingIn tijd waarin de overheid een stap terug doet, is externe financiering een must. Arte Quattro
heeft recent voor verschillende projecten
de financiering gedaan (Van Limburg tot Friesland). Het is tegenwoordig
niet alleen een kwestie van gelden aanvragen,
het vergt ook een andere denkwijze voor de organisatie. 

Een lopend en een voorbeeld project is de omvangrijke restauratie van zeventiende eeuwse buitenplaatsen (hoofdhuis, portierswoning, oranjerie, tuinmanwoning, tuinmuren, park in Den Haag en Voorschoten), verschillende molens en monumentale kerken (Katholiek en Protestantse kerken) verspreid over het land.

Arte Quattro werkte tevens o.a. voor:
 

AdviesIn een tijd van een terugtredende overheid vragen musea regelmatig om advies, hoe hiermee het beste om te gaan en waar liggen de kansen m.b.t. cultureel ondernemerschap. Hieronder is een selectie van de werkzaamheden weer gegeven. 

Daarnaast is interim management mogelijk of tijdelijk als coach de directie te ondersteunen in de professionalisatie slag en/of ter voorbereiding op een verbouwing, etc.