Cultureel & Museaal Projectbureau Van de Kerk is een projectbureau met vier kernactiviteiten: projectmanagement, marketingcommunicatie, fondsenwerving en advies van concept tot uitvoering voor culturele organisaties, musea, charitatieve instellingen en overheden. Door een landelijk netwerk is Arte Quattro breed en direct inzetbaar.

Overleg 
2018

fondsenwerving monumenten     
Arte Quattro werkt aan verschillende financieringstrajecten zoals de restauratie van een 17de eeuwse buitenplaats in Voorschoten,  monumentale kerken, allerlei molens en andere monumenten verspreid over het land. Tevens is Arte Quattro betrokken bij verbouwingen en herinrichtingen van musea en tal van culturele (inter) nationale culturele projecten.

Musea
Voor tal van grote en kleine musea werkt Arte Quattro in de luwte aan de financiering diverse projecten, zoals een verbouwing, restauratie en tentoonstellingen. Naast financiering van projecten doet Arte Quattro ook het projectmanagement of het interim management.

Niet alle opdrachtgevers staan vermeld
Meestal werkt Arte Quattro in de 'luwte', hierdoor zijn de meeste opdrachtgevers op deze site niet vermeld. Tevens is de site ivm uitbreiding in ontwikkeling.

Kogge Kampen is van de bodem van de IJssel
Voorafgaand aan opgraving van het scheepswrak heeft Arte Quattro een quick scan opgesteld van de mogelijkheden om de Kogge over 3 jaar te presenteren in Kampen.  

 

website developed by: Holleman R
website designed by: Atelier van GOG