marketingcommunicatie

 

 Linda Nieuwstad

Periode: sinds 4 oktober 2012

Opdracht: Linda Nieuwstad heeft zich afgelopen tijd toegelegd op het maken van weelderige en monumentale bloemstillevens, niet geschilderd op doek, maar gemaakt van uitgesproken materialen zoals plastic, schuimrubber en pvc. Tevens werkt ze met duurzame materialen zoals textiel.

Daarbij geldt dat de algemene betekenis van het kunstwerk, als blijk van vreugde en medeleven, belangrijker is dan de achterliggende symboliek van de bloemen.

Door deze wijze van werken heeft ze een herkenbare en onderscheidende signatuur ontwikkeld. Haar werk is bekroond met nominaties en kunstprijzen.

Linda Nieuwstad woont en werkt in Utrecht.

De opdracht is: op welke manier kan haar kunst onder de aandacht gebracht worden van geinteresseerden (kopers, huurders en andere belangstellenden).

Resultaat: Er wordt momenteel een Plan van Aanpak opgesteld waarna de uitvoeringsfase start.


Klik hier voor meer informatie  www.lindanieuwstad.nl

 

 Biografie Eva Cassidy 

Periode: augustus 2011 - juni 2012 

Opdracht: Auteur Johan Bakker heeft Arte Quattro gevraagd de PR en marketing voor 'Behind the Rainbow' in Nederland te doen. 15 februari 2012 was de wereldwijde lancering van de biografie van de zangeres en kunstenaar Eva Cassidy (1963 - 1996).

Twee jaar na haar dood kwam een tape met Cassidy's versie van 'Over the Rainbow' terecht bij het Britse radiostation BBC Radio 2. Het nummer was gefilmd door een amateur tijdens een optreden in de Blues Alleys. Het nummer werd een nummer 1-hit in de Britse hitlijsten. Cassidy's album 'Songbird' werd een groot succes in Groot-Brittannie. In 2001 werd de plaat de best verkochte van Engeland. Van het album 'Songbird' zijn wereldwijd 11 miljoen exemplaren verkocht.

Zangeressen zoals Katie Melua en Carol Emarald noemden haar onlangs nog als hun grote voorbeeld.

Resultaat: Woensdag 15 februari was de wereldwijde lancering van de biografie van Eva Cassidy. Zaterdag 24 maart was in het kader van De Nationale Boekenweek een boekpresentatie en een optreden van Margriet Sjoerdsma in boekhandel Donner in Rotterdam.

Op 30 mei won het boek de Engelse publieksprijs, People's Book Prize 2012.

Er is vervolgens contact gelegd met een Nederlandse uitgever en op 19 oktober komt de Nederlandse versie uit.

Klik voor meer informatie op www.evacassidy.nl en www.johanbakker.org

 

 Volgt

Periode:

Opdracht:

Resultaat:


Klik hier voor meer informatie 

 

 Volgt

Periode:

Opdracht:

Resultaat:

 
Klik hier voor meer informatie

 

 Volgt

Periode:

Functie:

Inhoud:

Resultaat:


Klik hier voor meer informatie