Projectmanagement

 

 

  Kranenburgh  

Periode: vanaf februari 2012 

Functie: projectcoordinator

Opdracht: Arte Quattro is gevraagd de projectbegeleiding te doen van een tentoonstelling over buitenplaatsen. Komende maanden worden hiervoor de voorbereidingen gedaan. Het museum in Bergen is verbouwd, de tentoonstelling is de tweede tentoonstellingen na de heropening in november 2013. De opening van de buitenplaatstentoonstelling 'Inspiratie' is in eind maart 2014.

Het project wordt uitgevoerd in samenwerking met de Stichting Provinciale Atlas van Noord-Holland in Haarlem.

Resultaat: Momenteel wordt het Definitief Ontwerp (DO) uitgewerkt.

Klik hier voor meer informatie www.museumkranenburgh.nl

Daarnaast doet Arte Quattro de projectbegeleiding van de tentoonstelling Wonder, het is de openingstentoonstelling van het vernieuwde Kranenburgh.  

 

 

 

 Jaar van de Historische Buitenplaats 2012 

Periode: maart 2011 - juni 2012

Functie: projectcoordinator themajaar

Opdracht: Coordineer de voorbereidingen van het Jaar van de Historische Buitenplaats 2012. Het jaar vraagt aandacht voor het beheer en behoud van de resterende 600 buitenplaatsen.  

Resultaat: Op 29 maart 2012 is het Jaar van de Historische Buitenplaats op kasteel Amerongen van start gegaan. Als projectcoordinator ondersteunde Arte Quattro de stichting met de voorbereiding en uitvoering van landelijke projecten.  

Klik hier voor meer informatie www.buitenplaatsen2012.nl

 

 Reinwardt Academie, Amsterdam

Periode: mei 2009 - juni 2012

Functie: Procesdocent

Opdracht: De Reinwardt Academie (Hbo-opleiding) leidt studenten op tot allround erfgoedprofessionals. Als procesdocent ben ik aan de Reinwardt Academie verbonden geweest om studenten te begeleiden bij het ontwikkelen van een tentoonstelling.


Resultaat: In 2.5 jaar zijn circa 150 eerste en tweede jaars studenten begeleid. Voor verschillende musea zoals het Nationaal Luchtvaart Themapark Aviodrome en het Westfries Museum is een publieksgerichte tentoonstelling ontworpen.

Klik hier voor meer informatie www.reinwardtacademie.nl